Promo
Open Kano Festival
Promo http://www.openkanofestival.nl/

11 - 12 september 2021 - NP Weerribben-Wieden - Ossenzijl
Veluwerally
Promo https://www.veluwerally.nl/

26 september 2021 - Prestatietocht over de IJssel vanuit Deventer
Web Results
Viakanoweb
https://www.kanoweb.nl/kanokaart/
Viakanoweb, meer dan een kanokaart. Dé routekaart van en voor peddelsporters. Ontstaan vanuit een passie voor kanovaren en het delen van toertjes met peddelvrienden uitgegroeid naar een informatieve routekaart van en voor kanovaarders, kajakkers en StandUpPaddlers (SUPpers).
Kanotochten
https://www.watersportverbond.nl/recreatiesport/toertochten/kanotochten
Als toervaarder geniet je tijdens tochten vooral van de rust en de natuur. In Nederland en het buitenland zijn vele mooie tochten te kanoën. Waar moet je allemaal om denken als je een toertocht gaat varen?
Kanoweb
https://www.kanoweb.nl/
Kanosport en recreatie - Sportieve en recreatieve kano- en kajaktochten in Nederland en verder!
▶2:00
kanoplezier met kanoweb - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=RNU0C1Ig_2M

Kanosport & recreatie met open kano (canadees) -tandem en/of solo- én kajak: kanotrips, kanoroutes, nieuwtjes, impressies en suggesties. Kanotrektochten, kanokamperen, kano-events, kanovakantie, kanoverhuur... Het hele jaar door peddel-plezier!
Fun2paddle
http://www.fun2paddle.nl/

Gewoon omdat we kanovaren leuk vinden en graag ons steentje bijdragen aan de promotie van een fantastische recreatieve watersport.
De kanokaart

via 3 op reis :

"Je waterdichte ton ingepakt en je armen vast warmgedraaid? Dan heb je enkel nog een mooie route nodig. En laat deze handige kanokaart daar nou bij van pas komen. Hierop zijn tientallen SUP- en kanoroutes door heel Nederland (en België) in kaart gebracht. Bij elke route staat de lengte van het traject en een link naar de website waarop je meer details kan vinden. Ook het startpunt van de route en de naam van een lokale bootverhuur is regelmatig aangegeven.

Op de kanokaart zijn in elke provincie wel routes te vinden en deze bieden voor elk wat wils. Ga bijvoorbeeld op grachtentocht door de stad of verdwaal in waterrijk natuurlandschap. Wij zetten een aantal van onze favorieten gebieden vast voor je op een rij."